Nebankovní půjčky

06.09.2012 13:41

 

Návštěva na nádraží se dobývá na váš mobilní telefon a vy to nakonec budete muset zvednout. Nemůžete je nechat s kufry uprostřed nádražní divočiny. Neohlášené návštěvy jsou nepříjemné, ale dají se zvládnout s penězmi. A ty právě chybějí.

 

Provident půjčka

Telefon budete zatím muset použít jiným účelům. Hledání peněz by mohlo být obtížné a co říct příbuzným zatím nevíte. Naštěstí jste si kdysi půjčoval u Provident Financial. Stačí zavolat na 844 188 189 a domluvit se. Možná by to chtělo vědět na jak dlouho příbuzní přijeli a kde budou bydlet. Podle toho si můžete půjčit až 50.000 Kč, které vám jejich návštěva odčerpá z vašich budoucích výplat. Ale s příbuznými se nežertuje.

 

Rychlá půjčka

Jediná společnost, která vás skutečně může zachránit je Provident. Na jedno zavolání nebo poslání online dotazníku dostanete možnost vybrat si od 4.000 Kč do 50.000 Kč v hotovosti. Žádní ručitelé ani zajištění není potřeba a fakturu z příbuzných také lámat nemusíte. Stačí, že máte příjem, půjčku jste již jednou řádně splatil a nejste v registrech. Výhodná je kupříkladu Profi Credit půjčka.

 

Konečně můžete vyhovět zoufalým zvonkům. Moc vděčnosti nečekejte, ale takový je úděl hostitele. Příbuzní neberou ohledy na váš čas, ale vy se s tím nějak vypořádáte. Hlavně dostanete do několika hodin v hotovosti slušnou částku, kterou za 60 týdnů splatíte. Díky společnosti Provident tak nebudete rodinný vyvrhel.